Innovative Information Technology

Innovitech kft.

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Az InnovITech Kft. több éves szakmai tapasztalat alapján partnerei igényeinek megfelelő hatékony megoldásokat nyújt.

A minőségi alkalmazásfejlesztés alapját a cégünk által alkalmazott projektvezetési, elemzési-tervezési, illetve minőségbiztosítási módszertanok adják. Az üzleti követelmények feltárásától, az azokból következő tervezési rétegek (funkcionális, rendszer modell) specifikálásán keresztül, és a minőségbiztosítás alapját jelentő tesztelési modell deklarálásával garantáljuk az igényeknek megfelelő, optimalizált megoldásokat.

A fejlesztés során felhasznált technológiák (Java, .Net, Oracle) és eszközök (Maven, Jenkins) garantálják a megrendelőink számára is előnyt jelentő megoldásokat. A projektek megvalósításánál törekszünk arra, hogy a lehető legfrissebb technológiákat (Java EE - Micro Service, EJB3, JSF2, Weld, JBoss Seam, JPA, Spring, PrimeFaces, JBoss PicketLink, Apache Deltaspike, AngularJS) alkalmazzuk, ezáltal is biztosítva a kifejlesztett rendszer fenntarthatóságát, költséghatékonyságát, időtállóságát.

Cégünk rendelkezik egyedi alkalmazásfejlesztési tapasztalattal pénzügyi, ipari, telekommunikációs illetve kormányzati szektorokban is.